ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολή με εταιρία ταχυμεταφοράς (courier)


Η παραγγελία σας αποστέλλεται στη διεύθυνση που μας υποδείξατε κατά την παραγγελία σας με εταιρία ταχυμεταφοράς (ACS courier). Η παράδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται συνήθως από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες, από την ημέρα αποστολή των εμπορευμάτων, εκτός από ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας οπού ο χρόνος παράδοσης φτάνει έως και 5 εργάσιμες ημέρες.
Εάν επιθυμείτε την αποστολή με διαφορετική εταιρεία courier που δεν συνεργάζεται με την HASHTAGTRADE.GR , επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής 10€.
Για λόγους ασφαλείας δεν μπορούμε να δεχτούμε καμία αποστολή με χρέωση κωδικού άλλου αποστολέα.
Έξοδα αποστολής

Χρέωση Αποστολής έως 3kgr: 5,00€
                                    άνω των 3kgr: 10,00€
Χρόνος Παράδοσης:
Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, η αποστολή πραγματοποιείται σε διάστημα 1 έως 3 εργάσιμων ημερών. Εάν η παραγγελία σας είναι διαθέσιμη και καταχωρηθεί  θα αποστέλλεται ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ.
Για τις δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος αυτός μπορεί να διαφέρει. Η ευθύνη παράδοσης σε αυτή τη περίπτωση βαραίνει την εταιρεία courier αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη των 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παράδοσης της παραγγελίας στην εταιρεία courier. Για πιο γρήγορη εξυπηρέτηση σας, η HASHTAGTRADE.GR προτείνει τη παραλαβή του πακέτου από το πλησιέστερο κατάστημα της ACS όπου και θα βρίσκεται την επόμενη ημέρα.
Για να μάθετε εάν η περιοχής σας κατατάσσεται στη λίστα των δυσπρόσιτων περιοχών ακολουθείστε αυτόν το σύνδεσμο.