Τραπεζική Kατάθεση:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός  Λογαριασμού: 60 7716 3955 029


ΙΒΑΝ: GR60 0171 0770 0060 7716 3955 029


Αντικαταβολή:

Πληρώνεται με την παραλαβή του δέματος, μετρητά στην Courier μας.

* Η συναλλαγές με αντικαταβολή επιβαρύνεται με 0.00


Πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα:

Μέσω του eshop μας κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας

* Το κατάστημα μας δεν δέχεται δόσεις με κάρτες.

ΕΚΔΟΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ

Για την Έκδοση Τιμολογίου βάσει ΠΟΛ 1150/Άρθρου 39Α πρέπει να μας αποστείλετε τα εξής δικαιολογητικά στο στο info@hashtagtrade.gr
1)    Έντυπο Προσωποποιημένης Πληροφόρησης με τα Στοιχεία Μητρώου Επιχείρησης από το λογαριασμό της εταιρείας σας στο Taxis net (σε αρχείο pdf)
2)    Αντίγραφο της ταυτότητας του Νόμιμου Εκπροσώπου
3)    Καταστατικό/ΦΕΚ ή τα Στοιχεία Μητρώου Νομικού Προσώπου από το Taxis net , όπου θα φαίνεται ο Νόμιμος Εκπρόσωπος της εταιρείας(αφορά νομικά πρόσωπα).
4)    Υπεύθυνη δήλωση θεωρημένη από αρμόδια αρχή, ΚΕΠ/Αστυνομία για παραλαβή από άλλο άτομο εκτός από το Νόμιμο Εκπρόσωπο(σε περίπτωση παραλαβής από κατάστημα της εταιρείας ταχυμεταφορών).
5)    Υπεύθυνη δήλωση του νομίμου εκπροσώπου θεωρημένη από αρμόδια αρχή, ΚΕΠ/Αστυνομία,ότι είναι ενήμερος για την αγορά.

6)   Εφόσον ολοκληρωθεί ο έλεγχος , εκτιμώμενος χρόνος 25-30 εργάσιμες ημέρες, θα ακολουθήσει τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας για να προχωρήσετε στην παραγγελία και  στο έμβασμα.

*Εάν έχετε πραγματοποιήσει παραγγελία πριν την αποστολή των εγγράφων,θα ακυρωθεί αυτόματα.


Η πληρωμή γίνεται μόνο με Τραπεζική Κατάθεση από Εταιρικό λογαριασμό ή Χρεωστική/Πιστωτική Εταιρική κάρτα. 

Η αποστολή γίνεται μόνο στην έδρα της επιχείρησης.(Λόγω αδυναμίας του συστήματος να εναρμονιστεί με την αλλαγή νομοθεσίας και να αποφορολογήσει τις κατηγορίες προϊόντων που εξαιρούνται από το ΦΠΑ, και μέχρι να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε την ανάπτυξη του κατάλληλου λογισμικού, η πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας μέσω διαδικτύου δεν υποστηρίζεται. Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να πληρώσει καταθέτοντας το ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό.
Σε περίπτωση πληρωμής παρ'όλα αυτά, και εάν ζητηθεί επιστροφή ΦΠΑ, ο πελάτης θα επιβαρύνεται με τα τραπεζικά έξοδα αν και εφόσον υπάρχουν)Σε περίπτωση αδυναμίας επίδειξης του ως άνω εγγράφου από τον συμβαλλόμενο, η Hashtagtrade.gr οφείλει να τιμολογήσει ως ο αντισυμβαλλόμενος ΔΕΝ είναι υποκείμενος στο φόρο με δικαίωμα έκπτωσης αυτού και ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν απαιτήσεις που πιθανότατα προκύψουν από τη συναλλαγή (συμπεριλαμβανομένης ακύρωσης τιμολογίου, αιτήματος επιστροφής ΦΠΑ κλπ).

Σε περιπτώσεις που ο καταναλωτής έχει ολοκληρώσει τη συναλλαγή με απόδειξη λιανικής ΔΕΝ μπορούμε να δεχτούμε την ακύρωση της και την έκδοση τιμολογίου.

 Η διαθεσιμότητα του προϊόντος είναι ανάλογη με την διαθεσιμότητα που έχει το προϊόν την ημέρα έγκρισης των εγγράφων σας  και δεν ισχύει η  διαθεσιμότητα την ώρα της     παραγγελίας